Bekræftelse af FPL

Modtager du, mod forventing, ikke et opkald med bekræftelse af at din/dine flyveplaner er modtaget og behandlet, så tag venligst selv kontakt til Briefing på telefon +453247 8272

OBS: Du kan opleve at du ikke modtager din indsendte FPL, som kvittering via mail.I tilfælde af at det sker, så bed evt. Briefing om at sende din bekræftede FPL til din mail.

Udfyld og indsend din flyveplan

Her kan du udfylde og indsende din flyveplan til Naviair AIS Briefing i København Lufthavn, Kastrup.

Bemærk!
AIS Briefing skal efterfølgende bekræfte modtagelsen og indhold af flyveplanen, ved et telefonopkald til det telefonnummer du har angivet.

Du kan indsende flyveplaner tidligst fem døgn (120 timer) før ETD.

- Flyvevejr via Northavimet
- DMI's telefonbriefing +45 3915 7272

Oversigt over dagens aktive R og D områder
Dagens aktive R og D områder kan ses ved at gå ind på PRD-kortet (klik på PRD i top-linjen). Bemærk at Temporary Restricted Areas vises med en cirkel for NOTAM udstrækning, og ikke selve områdets udstrækning.
Områdets faktiske udstrækning kan ses i den eventuelle AIP SUP/VFG SUP (eksempelvis AIP/VFG SUP 10/17 omhandlende OD1, OD2 og OD3 områderne).

Vejledning i udfyldelse af flyveplan
Klik på nummeret/teksten til et felt, hvorefter der fremkommer en vejledning. Vi gør dog opmærksom på, at det er fartøjschefens eget ansvar at flyveplanen er korrekt udfyldt i henhold til AIP eller VFG.


Hente NOTAM/SNOWTAM

Her kan du få vist gældende NOTAM/SNOWTAM fra udvalgte lande med grænse til København FIR.


NOTAM/SNOWTAM til operationel brug skal altid indhentes eller bekræftes med nærmeste AIS briefing kontor forud for en flyvning.


SNOWTAM i det nye GRF format, kan indtil videre ikke vises på denne side. Vi henviser til EAD basic via www.ead.eurocontrol.int